TEAM TTI

Hoofdtrainer ATC TEAN

Tennis- en padeltrainer

Tennistrainer

Gertjan Egberink

Geboortedatum / 22-08-1971
Licentie / Tennisleraar A, B & C
Geeft les sinds / 1988
Favoriete speler / Roger Federer
Opleider / Leercoach KNLTB A-B Opleiding
Bijzonderheden / WK Senioren gespeeld (3e plaats)

Mijn naam is Gertjan Egberink, hoofdtrainer van TEAN, en ik loop nu zo’n 25 jaar rond op TEAN. In die jaren heb ik vele kinderen/volwassen mogen trainen en geholpen in hun ontwikkeling tot een betere tennisspeler en een beter mens. 

Tijdens mijn tijd op TEAN heb ik veel mooie momenten meegemaakt die mij altijd zullen bij blijven.

 

Voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld het Nederlands kampioen worden van meerdere van mijn leerlingen en het zelf voor Nederland uitkomen op het WK voor senioren. 

 

Ook de Roland Garros finale van Martin Verkerk waar we met de hele club op het park naar de wedstrijd hebben gekeken op groot scherm die op een vrachtwagen stond. Of de skireis met de TEAN selectie.

 

In de komende jaren zullen er zeker nog bijzonder veel mooie momenten gaan volgen op de club.

Naast trainer op TEAN ben ik ook opleider bij de KNLTB, de Nederlandse tennisbond. Dit doe ik 2 dagen in de week: In Nieuwkoop leid ik nu zo’n 6 jaar cursisten op tot tennisleraar (A Opleiding). Sinds 2023 geef ik ook in Delft de A Opleiding.

 

De afgelopen drie jaren heb ik ook bestaande leraren opgeleid in Vleuten om nog een stap verder te komen in hun ontwikkeling (B Opleiding).

Voor persoonlijk contact kan je een e-mail sturen naar gertjan@teantennisinstituut.nl. Of vul het contactformulier in.

Michael Haverkamp

Geboortedatum / 09-04-1988
Speelsterkte / 4-4
Licentie / Tennisleraar B & Padelleraar A
Geeft les sinds / 2014
Favoriete speler / Roger Federer

Sinds 1999 kan je mij terugvinden op de banen van TEAN. Als 10 jarige jongen ben ik begonnen met trainen bij Gertjan. Je kan mij daarom met recht een kind van de club noemen.

 

Na vele jaren training gekregen te hebben van Gertjan ben ik zelf de trainersopleiding gaan doen. Inmiddels geef ik alweer bijna 10 jaar zelf training op TEAN.

Naast trainer ben ik ook actief als vrijwilliger bij TEAN. Zo beheer ik het systeem waarmee de club werkt, beheer ik de social media van de club, ben ik lid van de Jeugd- en Technische Commissie. Ook assisteer ik af en toe de groundsman wanneer de banen onbespeelbaar zijn na een vorstperiode.

 

Je kan wel zeggen dat TEAN absoluut mijn tweede huis is.

Voor persoonlijk contact kan je een e-mail sturen naar michael@teantennisinstituut.nl. Of vul het contactformulier in.

Bart vd Ploeg

Geboortedatum / 0
Speelsterkte / 4-5
Licentie / Tennisleraar A
Geeft les sinds / 2022
Favoriete speler / .
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco.

Voor persoonlijk contact kan je een e-mail sturen naar info@teantennisinstituut.nl. Of vul het contactformulier in.

Versterk jij ons team?

Ben je geïnteresseerd om te werken bij TEAN en wil je weten of je bij ons team past en wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem dan contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Scroll naar boven