scala highschool

Scala College 🤝🏼 TEAN Tennis Instituut

TTI heeft al meer dan 15 jaar een verbintenis met het Scala College om de Highschool Tennis trainingen te verzorgen. Elke woensdag en vrijdagochtend wordt er voor schooltijd getraind. Al vele jaren geven Michael en Gertjan deze trainingen.


Iedere fanatieke tennisser die naar de middelbare school gaat, kan zich aanmelden voor de Scala Highschool Tennis. Wil je naast je eigen clubtraining nog extra tennissen? Dan is de Highschool Tennis echt iets voor jou!


Naast de wekelijkse tennistrainingen, organiseren we ook ieder jaar een projectdag. Ook bezoeken we ieder schooljaar een groot tennistoernooi, afgelopen jaren het Libema Open in Rosmalen.

Bij het Scala College kan je naast de Highschool Tennis ook kiezen voor de Highschools Hockey, Waterpolo, Voetbal, Kickboksen, Theater, Muziek, Dans en Media&Design.

Ja, ik wil tennissen tijdens schooltijd!

Lijkt het je leuk om twee keer per week voor schooltijd lekker te tennissen? Schrijf je dan in voor de Scala Highschool Tennis! Meer informatie kan je vinden op de website van het Scala College.

Scroll naar boven